Mit visitkort

Familie-coaching

Familie-coaching er en spændende og givende proces for hele familien, så grib chancen for at sætte fokus på familien og styrke parforholdet.

Coaching kan hjælpe med at kaste lys over jeres handlinger i det daglige, og hvad de medfører. Sessionerne kan gøre jer bevidst om nogle mønstre, som I hænger fast i og gerne vil ændre for at få det bedre sammen.

Erfaringsmæssigt er familie-coaching en rigtig god hjælp til en bedre hverdag med familien. Det kræver blot, at I er villige til at arbejde med jer selv og se livet ud fra nye perspektiver, og at I tager jer tid til at komme til sessionerne samt øver jer mellem sessionerne i de ting og nye vaner, I aftaler på sessionerne.

Familien skal have et mål med coachingen, og det kan f.eks. være at få mere tid til parforholdet, at komme ud af døren om morgenen på en god måde, at råbe mindre af hinanden, at sige fra overfor en person, der blander sig for meget, at spise sundere eller at få en bedre kommunikation i familien.

Hver session varer ca. halvanden time og koster 600 kr.

De to første sessioner er kun for forældrene, og derefter kommer børnene med. Har I teenagere i familien, får de individuel coaching i en halv time ekstra.